Afvallen met een stappenteller

Wilt u afvallen met een stappenteller, dan is het goed om dit blog vooraf goed door te nemen. Want u zult ongetwijfeld vragen hebben over het afvallen met een stappenteller en we willen u daarbij graag helpen.

Snel afvallen met de beste stappenteller
Wij bieden veel soorten tellers aan. Simpele en goedkope modellen, die puur en alleen de stappen meten. Maar ook geavanceerde meters met zeer specifieke functies. In feite kunt u dit soort apparaten ook wel bewegingsmeters noemen, omdat ze meer doen dan alleen maar stappen tellen. Bewegingsmeters zijn mooi vormgegeven modellen en dan ook nog eens compact. De pedometers of bewegingsmeters zijn meestal voorzien van een klepje tegen de stof. Zo is deze op elk terrein goed beveiligd. Ook wordt hiermee voorkomen dat u tijdens het bewegen per ongeluk het apparaat reset of ergens op drukt. De meeste van de meer geavanceerde typen kunnen ook de afstanden meten die u aflegt. Sommigen gaan zelfs tot 99.999 kilometer! Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om dit na elke dag te resetten, zodat u per dag weet welke afstand u hebt afgelegd. Draag hem ook bijvoorbeeld tijdens een sportwedstrijd en daag uw vrienden uit om er ook een te dragen. Zo kunt u na bijvoorbeeld elke pot voetbal de afgelegde afstanden met uw vrienden vergelijken. Wilt u na dit te hebben gelezen ook liever een iets geavanceerder model, omdat u ermee wilt afvallen en dit met goedkopere versies minder makkelijk gaat? Een duurder model heeft ook vaak een calorieënmeter. Zo weet u na elke dag hoeveel energie u precies heeft verbrandt met het bewegen. Stel dat u op het eind van de dag de resultaten uitleest en u kunt zien dat u meer energie hebt verbruikt dan dat er is binnengekomen, dan kunt u op basis daarvan bepalen of u uzelf kunt belonen met een lekkere gezonde snack.

Vragen, adviezen en bestellen
Hebt u na het lezen van dit artikel specifieke vragen? Schroom vooral niet om ons te contacteren. Onze medewerkers staan u graag te woord. Via onze website kunt u zeer gemakkelijk een product naar keuze bestellen. Standaard geven we u een fabrieksgarantie van een jaar op alle stappentellers!

1 gedachte over “Afvallen met een stappenteller”

 1. Hallo ziekenhuisdieet,
  Mijn naam is David en ik schrijf voor Zumbu.com (vroeger Supplements Online). Als u ons niet kent, wij zijn een online winkel voor o.a. de verkoop van supplementen en schoonheidsproducten.
  Wij zijn fans van ziekenhuisdieet en we zouden graag met u willen samenwerken. We bedachten dat we u misschien wat bestellingen toe kunnen sturen zodat u deze kunt beoordelen in ziekenhuisdieet en als alles goed gaat kunnen we een ander soort samenwerking opstellen die voor ons allebei gunstig zal zijn.
  Ik hoor graag wat u hiervan vindt!
  Vriendelijke groet,
  David
  Zumbu

  Beantwoorden

Plaats een reactie