Over Mij

Hi Marijke hier,

Zoek jij een oplossing om snel kilo’s lichaamsvet te verliezen? Zo ja dan ben ik blij dat je deze site hebt gevonden en raad ik je aan om door te lezen.

Omdat ik namelijk op deze pagina mijn nog niet eerder vertoonde afslankverhaal ga onthullen. De Ups en Downs. Wat allemaal niet heeft gewerkt en waarmee ik uiteindelijk 12,7 kilo ben afgevallen.

Heel graag wilde ik van mijn dikke buik af omdat ik erg onzeker was. Ik wilde graag weer een mooi slank figuur. Dus besloot ik om mijzelf bezig te houden met afslanken.

Diëten werkte voor mij niet. Sonja Bakker, Ziekenhuisdieet, Eiwitdieet, Dr Frank, Koolhydraatarmdieet, Soepdieet, Yoghurtdieet ik heb ze allemaal geprobeerd. Bij elk dieet was ik niet gemotiveerd, of kreeg ik last van vreselijke eetbuien.

Eiwitshakes en afslankpillen werkte ook niet. Hiermee raakte ik wel kilo’s kwijt, maar wanneer ik met de shakes en pillen stopte kwam ik weer 3 keer zo snel aan. Soms leek het wel alsof ik juist dikker was geworden.

Wat ik ook probeerde ik jojode van de ene afslankmethode naar de andere. Waarom werkt het nou niet bij mij? Waarom kan ik niet gewoon wat kilo’s afslanken? Waarom kunnen vriendinnen van mij alles eten zonder aan te komen? Ging er in mijn gedachten rond.

Op een dag kwam ik op een afslanksite terecht van Katja Callens. Op de site kon je jezelf aanmelden voor gratis afslanktips.

Normaal geef ik echt niet snel mijn email adres weg, maar omdat ik zo graag eindelijk wilde afslanken deed ik het toch.

Nadat ik mijzelf had aangemeld ging ik met de tips aan de slag. Diezelfde week zag ik al opmerkelijk resultaat aan mijn kleding. Het zat veel losser dan normaal. Zou ik dan echt aan het afslanken zijn.

Om het extra spannend te houden besloot ik om mijzelf pas te wegen na 7 weken. De 7 weken waren voorbij en ik moest mijzelf gaan wegen. Ik stapte met mijn ogen dicht en keek op de weegschaal. Ik kon mijn ogen niet geloven! Na 7 weken was ik 12,7 kilo kwijtgeraakt.

Klik hier om even een kijkje te nemen naar de site waardoor ik afgeslankt ben

Ik wilde graag meer kilo’s kwijt, dus ging de tips en het afslankplan nog beter volgen. Hoe meer ik met het afslankplan en de tips aan de slag ging, hoe meer kilo’s ik kwijtraakte.

Vandaag de dag zit ik eindelijk weer op mijn streefgewicht dankzij Katja Callens. Ik hoef mijzelf niet meer bezig te houden met diëten en voel me fitter dan ooit.

Klik hier om even een kijkje te nemen naar de site waardoor ik afgeslankt ben

Indien jij ook graag kilo’s kwijt wilt raken misschien werken de tips dan ook wel bij jou.

Ik hoop dat het helpt.

Groetjes Marijke
Klik hier om even een kijkje te nemen naar de site waardoor ik afgeslankt ben

Plaats een reactie