Pas deze tips toe om 15 kilo af te vallen!

Als je deze tips toepast, is 15 kilo afvallen in 3 tot 5 weken mogelijk. Lees verder en ontdek zelf hoe eenvoudig het is om gewicht te verliezen.

Snel Afvallen begint bij jou! Hoe sterk sta jij in je schoenen? Hoe graag wil je van die kilo’s af? Wat heb je er voor over om er slank en mooi bij te kunnen lopen? Probeer het Mentale dieet plan en bereik je doel, voordat je in de gaten hebt dat je aan de lijn bent.

Wat is het Mentale dieet plan?

Dat is een stappenplan, dat samen is gesteld door een voedingsdeskundige, Katja Callens. Ze coacht je letterlijk naar je ideaal gewicht en zorgt ervoor, dat je op gewicht blijft.

In haar boekje, vertelt ze precies waar het fout gaat. Waarom het ons niet lukt om af te vallen. Ze wijst ons naar ons gemak. Wij staan niet achter ons doel! Zolang we niet ZELF willen afvallen, gaat dit ook niet lukken.

Niet met dieet en ook niet met sport. Tijdens de eerste stappen bereidt ze je voor op de afval avontuur en zorgt ze ervoor dat je ook echt inziet, dat je MOET afvallen en dat je echt te DIK bent. De keuze is aan jou of je verder gaat met het plan of je leven zoals die was. Door alle stappen strikt na te volgen kan je in zeer korte tijd 15 kilo afvallen.

Dagboek en opdrachten

Wat heb je nodig? Een dagboek of een schrift en een schrijvende pen. Dag na dag houdt je precies bij wat je eet, wat je drinkt, wat je doet. Je werkt ieder opdracht uit het Mentale dieet plan uit.

Deze opdrachten geven je precies de motivatie, die je nodig hebt om af te vallen. Het plan zit vol tips en recepten, die het voor jou gemakkelijker maken om op gewicht te komen. 15 kilo afvallen, blijft zeker geen droom. Al schrijvend en ontdekkend val je van zelf af.

7-stappen plan

Val in 7 stappen af. Het Mentale dieet plan werkt met 7 stappen. Waarbij de eerste een soort verbintenis is aan het Plan. Je aanvaardt de regels en doet de belofte alles na zult komen. In de volgende stappen worden de standaard regels met betrekking tot eten en drinken nog eens uitgelegd.

Eigenlijk is dit een programma waarbij je leert bewust te worden van het probleem. Dus dat je te zwaar bent. Je leert je zelf accepteren en bepaald zelf wat goed voor je is.

Voel jij je geweldig met 67 kilo bij een lengte van 1.60 dan is dat jouw ideale gewicht! 15 kilo afvallen doe je als je er mentaal klaar voor bent!

Je zal bij het afvallen zelfs een te hoge bloeddruk omlaag kunnen brengen. Probeer dus te minderen met zout en verlaag je gewicht voor een betere bloeddruk.

Kijk ook eens op Sagessesante.fr voor info over afvallen in het Frans.

Geen opgeblazen gevoel meer? Neem dr Mercola

1 gedachte over “Pas deze tips toe om 15 kilo af te vallen!”

  1. Gewoon normaal gezond eten en sporten en de kilo’s gaan eraf en blijven eraf. Dieten werken niet als je in je oude levenspatroon vervalt en dieten kun je niet je hele leven doen. Iedereen zoekt een wondermiddel en daar speelt deze site ook op in maar denk na want je moet het zelf doen!!

    Beantwoorden

Plaats een reactie